Pirmasis




Pirmasis postas tebunie bus skirtas susipažinti. Esu Greta. Grafikos dizainerė ir iliustratorė. Neseniai baigiau studijas Dailės akademijoje ir dabar po truputį atradinėju, ką noriu veikti toliau. Mintis, pradėti rašyti kulinarinį blogą, atėjo maždaug prieš pusmetį, gal kiek daugiau. Tiesa sakant, jau dabar turiu paruošusi kelis skanius šaukštus, nes vis, pagaminus ką nors skanesnio, stengdavausi tai nufotografuoti su ta mintimi, kad anksčiau ar vėliau tai atsidurs mano bloge:)
Visi kulinariniai ieškojimai prasidėjo po pasibūvimo Italijoje. Matyt pasta su visais nerealiais savo padažais apsuko man galvą. Jei to negana, pradėjau žiurėti kulinarines laidas, kurios tik pagilino beišlendančią mano priklausomybę maistui. Pradėjau dėmesingiau žiurėti į kokybišką gaminimą, tinkamą produktų paruošimą, skonių derinimą, balansą ir pan. Žodžiu, atradau savo šaukštus. Tikriausiai dabar, kartais netgi įgrįstu aplinkiniams su savo kalbėjimu apie maistą, bet kol problema yra tik kalbėjimas, bet ne gaminimas, man ramu:)

Komentarai

  1. Sveikinu prisijungus!
    Beje, tavo nuotraukos tokios jaukios ir šiltos, sekmės!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super nuotraukos :) vis užeisiu pasidairyt ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Netyčia aptikau tavo blogą ir žinau, kad čia užsuksiu dažniau - pas tave labai jauku ir skanu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai gražus blog'as, ir receptai superiniai, o nuotraukos... nu taigi specialistė! Priklauso taip :) Tik biškutį nepatogu skaitinėti, gal galit archyvą pagal įrašų datą šone įdėt? Bet čia jau Jūsų valia - Jūsų blog'as. Sėkmės ir su artėjančiom!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą