Garšvų ir bananų kokteiliai

Tai turėtų būti įvadinis įrašas į mano eksperimentinę savaitę. Nusprendžiau, kad visą ateinančią savaitę valgysiu tik žalią maistą. Būsiu žaliavalgė septynioms dienoms. Pavasario proga. Taip pat, ir dėl to, kad esu aptikus nemažai įdomių raw receptų, kurių tikrai neprisiruošiu padaryti, jei nebus kokio nors spyrio į užpakalį. 
Apie kokteilius. Kadangi, po langu auga daug gražių ir jaunų garšvų, tereikia sugaišti kelias minutes ir jų prisiskinti. O kokteiliai išėjo tikrai skanūs. Vieną dieną dariau tiesiog bananinį/garšvinį, tačiau pritrūkau saldumo ir dėjau truputį cukraus sirupo, o kitą mėginau truputį sveikesnį (jokio cukraus!) ir šokoladinį. Kokteiliai, kol kas ne raw, bet krypsta link tos pusės. Kaip ir sakiau, dar tik įvadas. 

Garšvų ir bananų kokteilis


Prireiks
2-viems stiklinėms

  • 2-jų bananų
  • saujelės garšvų
  • pusės litro pasukų
  • šaukšto kokoso drožlių
  • šaukšto cukraus sirupo

Viską, išskyrus cukraus sirupą, dėti į blenderį ir gerai išplakti. Ragauti. Galbūt cukraus nė neprireiks. Jei, vis dėl to, norisi saldžiau, pilti ir sirupą.

Šokoladinis bananų ir garšvų kokteilis



Prireiks 

  • 2-jų bananų
  • saujelės garšvų
  • 300 mililitrų pasukų
  • 4-rių datulių
  • šaukštelio kakavos miltelių

Kaip ir prieš tai buvusiame kokteilyje, viską tiesiog sublenderinti.

Komentarai